Kleurrijk en uniek: J Balvin x Air Jordan 3 'Medellin Sunset' schudt de sneakerwereld op!

Nike zet de samenwerking met J Balvin, de Colombiaanse reggaeton-artiest, voort. J Balvin, bekend van hits als "Mi Gente," "Loco Contigo," en "Bum Bum Tam Tam," heeft zijn unieke stijl al eerder samengevoegd met het iconische merk, resulterend in opvallende creaties zoals de Air Jordan 1 High en de Air Jordan 2. Deze keer krijgt de Air Jordan 3 een kleurrijke metamorfose in de J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset', die op 23 september 2023 uitkomt bij diverse retailers.

Design en Stijl:
Deze nieuwe samenwerking weerspiegelt wederom J Balvin's kenmerkende kleurrijke en levendige stijl. De 'Medellín Sunset' is een visueel feest met een zomerse look, een bovenwerk in off-white tint en gele details op de tong en het veters paneel, wat de sneaker een frisse toets geeft. Deze details, samen met de kleurrijke ombre-effecten op de hak en de middenzool, maken dit paar een echte blikvanger.

Het design bevat ook de bekende "elephant" print op de mudguard en hak, een signature element van de Air Jordan 3. De Jumpman logo op de tong en de Nike Air logo op de hak completeren het design, terwijl op de rechter schoen het J Balvin logo pronkt, gemarkeerd door de smiley face met bliksemschichten. De doorschijnende buitenzool geeft het paar een moderne look.

Waar te Koop:
De sneakers zijn beschikbaar vanaf 23 september 2023, om 9:00 uur stipt, bij meerdere retailers en ook via verschillende raffles. Vergeet niet je wekker te zetten en bekijk de volledige lijst van retailers en raffles hier op Sneaker Totaal, zodat je deze unieke release niet mist! En mocht je naast de release grijpen, hou dan de marktplaatsen in de gaten voor eventuele beschikbaarheid na de release.

Sneaker Totaal – Jouw Bestemming voor Sneakers:
Bij Sneaker Totaal vinden we het belangrijk om sneakerliefhebbers op de hoogte te houden van de nieuwste releases en trends in de sneakerwereld. We bieden niet alleen nieuws en updates, maar ook een platform waar sneakerliefhebbers hun favoriete paren kunnen kopen en verkopen.

J Balvin's eerdere samenwerkingen met Nike waren een groot succes en de verwachtingen voor de Air Jordan 3 'Medellín Sunset' zijn hoog. Zorg ervoor dat je klaar bent om je paar te bemachtigen en voeg wat kleur toe aan je sneakercollectie met deze unieke en opvallende samenwerking!

Of je nu een sneakerhead bent die altijd op zoek is naar het nieuwste paar, of gewoon op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele schoenen, Sneaker Totaal heeft iets voor iedereen. Blijf op de hoogte van de laatste sneaker releases en trends door onze blog te volgen en vergeet niet om onze online winkel te bezoeken voor al je sneakerbehoeften.

Conclusie:
De J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset' is meer dan alleen een sneaker; het is een kunstwerk dat de levendige en dynamische stijl van J Balvin belichaamt. Het is een uitdrukking van individualiteit en creativiteit, die sneakerliefhebbers de kans geeft om hun unieke persoonlijkheid te laten zien. Of je nu een fan bent van J Balvin, een sneaker verzamelaar, of gewoon iemand die van opvallende en kleurrijke schoenen houdt, dit paar is een must-have!

Vergeet niet om Sneaker Totaal te checken voor meer informatie, foto's en updates over deze en andere aankomende releases, en blijf stijlvol met de laatste en meest unieke sneakers op de markt!

Back to blog