Aankomende Sneaker Releases: April 2023

April 2023 belooft een spannende maand te worden voor sneakerliefhebbers en -verzamelaars. In dit overzicht bespreken we de meest exclusieve en verwachte sneaker-releases van deze maand, zodat je altijd op de hoogte blijft. Hier zijn de aankomende sneaker drops voor april:
MAANDAG 3 APRIL
Air Jordan 1 Mid WMNS 'Strawberries And Cream'
SKU: BQ6472-186
Retailprijs: €130
Kleur: White/Sea Coral/Atmosphere/Sail
Air Jordan 1 Mid WMNS 'Strawberries And Cream' | BQ6472-186
Deze zoete en vrouwelijke versie van de klassieke Air Jordan 1 Mid is geïnspireerd op aardbeien en room. Met een verfrissende mix van kleuren is deze sneaker perfect voor het lenteseizoen. Het bovenwerk van wit leer wordt geaccentueerd door zachte tinten van Sea Coral en Atmosphere, wat het een must-have maakt voor elke sneakerliefhebber
ZATERDAG 8 APRIL
Air Jordan 1 Retro High OG 'Skyline'
SKU: DX0054-805
Retailprijs: €190
Kleur: Vivid Orange/Black/Iced Lilac/True Blue/Sail

De 'Skyline' combineert opvallende kleuren met een retro gevoel, geïnspireerd door stadsgezichten tijdens zonsondergang. Deze high-top sneaker is een must-have voor liefhebbers van de iconische Air Jordan 1. Het bovenwerk van Vivid Orange, Iced Lilac en True Blue contrasteert met zwarte accenten, waardoor het een echte blikvanger is.

Nike Dunk Low WMNS 'Plum Eclipse'
SKU: FJ4734-100
Retailprijs: €120
Kleur: Coconut Milk/Plum Eclipse/Earth/Gum

Deze stijlvolle en vrouwelijke Dunk Low is een prachtige aanvulling op elke sneakercollectie. De zachte Coconut Milk-kleur op het bovenwerk wordt gecombineerd met Plum Eclipse en Earth-tonen, wat resulteert in een subtiele en elegante schoen die perfect is voor dagelijks gebruik.
ZATERDAG 15 APRIL
Air Jordan 1 Retro High OG 'Lucky Green'
SKU: DZ5485-031
Retailprijs: €180
Kleur: Black/Lucky Green/White

De Air Jordan 1 Retro High OG 'Lucky Green' brengt een frisse en levendige look naar het klassieke model. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer met contrasterende kleuren, zoals het opvallende Lucky Green en tijdloos zwart en wit. Dit paar is ideaal voor sneakerheads die hun collectie willen uitbreiden met een unieke en opvallende kleurcombinatie.
Corteiz x Nike Air Max 95 SP 'Pink Beam'
SKU: FB2709-002
Retailprijs: €190
Kleur: Gridiron/Pink Beam/Black

Deze bijzondere samenwerking tussen Corteiz en Nike brengt een nieuwe twist aan de klassieke Air Mar met een gewaagd kleurenschema van Gridiron, Pink Beam en Black, biedt deze special edition een unieke esthetiek die zowel opvallend als stijlvol is. Het golvende bovenwerk wordt geaccentueerd door roze details, wat resulteert in een sneaker die zowel sportief als modieus is.
DINSDAG 18 APRIL
Air Jordan 1 Low WMNS 'Panda'
SKU: DC0774-101
Retailprijs: €120
Kleur: Black/White

Deze opvallende versie van de Air Jordan 1 Low heeft een tijdloos zwart-wit kleurenschema, geïnspireerd op de iconische panda. Het bovenwerk heeft een combinatie van hoogwaardig zwart en wit leer, wat zorgt voor een klassieke en minimalistische look. Dit paar is perfect voor zowel casual als formele gelegenheden en is een veelzijdige toevoeging aan elke sneakercollectie.
VRIJDAG 21 APRIL
Tom Sachs x Nike General Purpose Shoe 'Grey'
SKU: DA6672-100
Retailprijs: €110
Kleur: Grey/White/Black/Orange

Deze unieke samenwerking tussen kunstenaar Tom Sachs en Nike introduceert een geheel nieuw model: de General Purpose Shoe. Met een eenvoudig en functioneel ontwerp heeft dit paar een grijs bovenwerk met subtiele witte, zwarte en oranje accenten. De schoen is ontworpen voor dagelijks gebruik en biedt comfort en stijl voor sneakerfans die op zoek zijn naar iets nieuws.
WOENSDAG 26  APRIL
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'
SKU: DZ4137-106
Retailprijs: €150
Kleur: Sail/Black/Olive

Deze langverwachte samenwerking tussen Travis Scott en Air Jordan brengt een exclusieve en luxueuze versie van de Air Jordan 1 Low. Het bovenwerk heeft een mix van premium leer en suède in Sail, Black en Olive kleuren, met unieke details zoals het omgekeerde Swoosh-logo en verborgen opbergvakken. Dit paar is een must-have voor verzamelaars en fans van Travis Scott.
ZATERDAG 29  APRIL
Air Jordan 3 'Wizards'
SKU: CT8532-148
Retailprijs: €210
Kleur: White/Metallic Copper/True Blue/Cement Grey

Geïnspireerd door Michael Jordan's tijd bij de Washington Wizards, brengt deze Air Jordan 3 een frisse kijk op het klassieke model. Het bovenwerk van wit leer wordt geaccentueerd door Metallic Copper, True Blue en Cement Grey details. Deze sneaker is een eerbetoon aan de carrière van de legendarische basketbalspeler en een geweldige toevoeging aan elke Air Jordan-collectie.
 

Zorg ervoor dat je deze exclusieve releases in de gaten houdt om je sneakercollectie uit te breiden en up-to-date te houden. Vergeet niet om regelmatig onze blog te bezoeken voor het laatste nieuws over sneaker releases, trends en samenwerkingen.
 
 
 
 
 
 
Aankomende Sneaker Releases: April 2023 - Sneaker Totaal
Terug naar blog