Shipping Policy

Waar bezorgen wij?

Momenteel bieden wij verzenddiensten aan klanten woonachtig in Nederland België, en Duitsland.

Om de winkelervaring van de klant te verbeteren, gebruiken alle producten op onze site de snelste standaard verzendmethode. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met uw trackingnummer. Als u niet meteen een e-mail met verzendbevestiging ontvangt, hoeft u zich geen zorgen te maken! We kennen de leverdatum of het datumbereik dat bij het afrekenen wordt opgegeven en we zullen er zeker van zijn dat we de artikelen binnen dat tijdsbestek leveren.

Verzendkosten

Wij bieden graag gratis verzending voor elke bestelling.

Geschatte levertijden.

Land Verwerkingstijd Transittijd 
Nederland 0 - 2 dagen (ma - vr)  2 - 6 dagen (ma - vr)
België & Duitsland 0 - 2 dagen (ma - vr) 2 - 9 dagen (ma - vr)

 

Uiterste besteltijd: 17.00 uur (GMT+01:00) Midden-Europese standaardtijd (Amsterdam)

Verzendmethode

Bestellingen worden verzonden met via Sneaker Totaal

Trackingdetails

Wij laten u per e-mail weten wanneer uw bestelling bij de koerier is afgeleverd. Deze waarschuwings-e-mails bevatten het trackingnummer van de koerier, de website en de geschatte aankomstdatum. U kunt dit ook controleren op onze bestelstatuspagina of in Mijn account. Het kan 24 uur duren voordat koerierwebsites de trackingnummers van pakketten bijwerken. Indien er sprake is van een afwijkende pakketlevering, verzoeken wij u dit binnen 24 uur te melden.

Adreswijziging

Als uw artikel nog niet is verzonden, heeft u de mogelijkheid om uw verzendadres bij te werken door contact op te nemen met onze klantenservice via info@sneakertotaal.nl. Houd er echter rekening mee dat zodra het artikel is verzonden, wij geen wijzigingen in het verzendadres kunnen garanderen, aangezien wij daartoe niet verplicht zijn. 

Verkeerde adres

De klant is verantwoordelijk voor het verifiëren dat het door hem opgegeven verzendadres juist is. Als u echter ontdekt dat het door u opgegeven afleveradres onjuist is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Verloren of gestolen pakket/Product niet ontvangen

Als het pakket verloren of gestolen is, neem dan contact op met de logistiek of ons after-salesteam, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en oplossen. Als uit uw trackinggegevens blijkt dat uw zending is afgeleverd maar niet is ontvangen, neem dan contact op met het bezorgbedrijf. Als u nog vragen heeft over het uitvoeren van dit proces, kunt u contact opnemen via info@sneakertotaal.nl.

Verschillende locaties

Het is niet mogelijk om voor dezelfde bestelling naar verschillende locaties te verzenden. Als u artikelen naar verschillende locaties wilt laten verzenden, plaats dan afzonderlijke bestellingen. Indien u hierbij hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met info@sneakertotaal.nl.

Opnieuw geplande levering

Omdat onze vervoerders een handtekening bij ontvangst vereisen, laat de vervoerder een visitekaartje achter als u niet thuis bent. U kunt vervolgens rechtstreeks contact opnemen met de vervoerder om een ​​nieuwe bezorgafspraak te maken of uw afleveradres te wijzigen.

Onze filosofie

Met trots kunnen we zeggen dat ons team onvermoeibaar heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat de betalingen van onze klanten altijd veilig zijn. We willen onze gewaardeerde klanten ook hartelijk bedanken voor hun geduld en begrip tijdens deze overgangsfase.

Als u nog vragen heeft over ons verzendbeleid, kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam op

Mail: info@sneakertotaal.nl

Telefoon: +31 6 36596154

Address: Cruquiuszoom 51, 2142 EW Cruquius, Netherlands

Sneaker Totaal

Kamer van Koophandel: 85839213

VAT: NL004155367B23