Over ons

Welkom bij Sneaker Totaal, hét online walhalla voor sneakerliefhebbers en verzamelaars! Ons gepassioneerde team biedt een uitgebreid assortiment exclusieve en modieuze sneakers van topmerken zoals Nike, Adidas, Yeezy  en meer. Ontdek ons aanbod en ervaar de uitzonderlijke winkelervaring bij Sneaker Totaal.

Bij Sneaker Totaal combineren we onze liefde voor sneakers met een streven naar uitmuntendheid op het gebied van kwaliteit, service en stijl. Ons assortiment bestaat uit zowel klassieke als limited edition modellen, waardoor je altijd de nieuwste trends en zeldzame releases kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een casual sneaker of een exclusieve release, wij hebben het perfecte paar voor jou.

Klanttevredenheid is onze topprioriteit en daarom zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke website en een deskundig klantenserviceteam om je te helpen bij het vinden van jouw ideale sneakers. Volg ons op social media en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends, exclusieve aanbiedingen en evenementen.

Daarzij een breed assortiment bieden we bij Sneaker Totaal de beste producten tegen de scherpste prijzen. Sluit je aan bij onze community van sneakerfans en ontdek waarom Sneaker Totaal dé one-stop-shop is voor al jouw sneakerbehoeftes.

Bij Sneaker Totaal geloven we in het opbouwen van een gemeenschap van gelijkgestemde sneakerliefhebbers. Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases, exclusieve aanbiedingen en evenementen.

Dankjewel voor je bezoek aan Sneaker Totaal. We zijn verheugd om jou te helpen bij het vinden van het perfecte paar sneakers om jouw collectie compleet te maken.

If you have any questions about our shipping policies, please contact our customer service team.

Mail: info@sneakertotaal.nl

Phone: +31 636596154

Address: Cruquiuszoom 51, 2142 EW Cruquius, Netherlands

Sneaker Total

Chamber of Commerce: 85839213

VAT: NL004155367B23