De Nike Dunk Low Grey Fog is hierDe Nike Dunk Low 'Grey Fog' is een prachtig ontworpen dames exclusive sneaker, perfect voor vrouwelijke sneakerheads. De laatste jaren heeft Nike zich gericht op het creëren van modellen en kleurcombinaties die specifiek zijn afgestemd op vrouwen. Met de 'Grey Fog' voegt Nike een stijlvolle en subtiele colorway toe aan hun indrukwekkende damescollectie.

Achtergrond

Nike heeft zich de afgelopen jaren ingespannen om meer aandacht te besteden aan vrouwelijke sneakerliefhebbers. In 2019 lanceerde het merk bijvoorbeeld de 'Reimagined' lijn van de Air Force 1, speciaal voor vrouwen. Deze lijn zal hoogstwaarschijnlijk terugkeren in de vorm van de Nike Dunk High Rebel, die in augustus voor het eerst werd uitgebracht.

Ontwerp en materialen

De Nike Dunk Low 'Grey Fog' (SKU: DD1391-103) heeft het herkenbare patroon dat we eerder dit jaar hebben gezien op andere Dunk-modellen. De toebox, zijkant, hiel en tong zijn uitgevoerd in wit, terwijl de lederen overlays een lichtgrijze kleur hebben die iets donkerder is dan die van de 'Photon Dust'. De middenzool is wit en de buitenzool heeft dezelfde grijze kleur als de overlays op het bovenwerk, wat zorgt voor een coherente en stijlvolle look.

Conclusie

De Nike Dunk Low 'Grey Fog' is een uitstekende aanvulling op het groeiende aanbod van dames exclusive sneakers. Met zijn subtiele en stijlvolle grijze kleurenschema is deze sneaker perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige en modieuze schoen. Nike blijft indruk maken met hun toewijding aan het ontwerpen van modellen en kleuren die specifiek zijn afgestemd op de smaak en wensen van vrouwelijke sneakerheads.


De Nike Dunk Low Grey Fog is hier - Sneaker Totaal
Terug naar blog