De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive': Een gedurfde samenwerking met een uniek ontwerp

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive' is de nieuwste toevoeging aan de indrukwekkende reeks samenwerkingen tussen de succesvolle rapper Travis Scott en het iconische merk Air Jordan. Deze unieke sneaker combineert elementen van eerdere releases zoals de Travis Scott x Air Jordan 1 Low 'Cactus Jack' en de Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low 'Reverse Mocha' om een opvallend en stijlvol ontwerp te creëren.

Het lage silhouet van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive' kenmerkt zich door een suède zwarte lederen basis en gladde wit lederen overlays. Deze subtiele kleurencombinatie legt de focus op de opvallende omgekeerde, oversized Swoosh in een 'Olive' groene tint aan de zijkant van de sneaker.

De merkelementen van deze samenwerking zijn consistent en doordacht. De tong is voorzien van een label met het rode 'Nike' logo op een zwarte achtergrond, terwijl het 'Cactus Jack' logo in het groen op een grijs label aan de zijkant staat. Op de hiel vinden we het rode Wings-logo op de rechter schoen en een tweede 'Cactus Jack' logo op de linker schoen.

De binnenzool van de sneaker is ook versierd met diverse merkelementen die de unieke samenwerking prijzen. De buitenkant wordt afgemaakt met een 'Sail'-tussenzool en een donker olijfgroene buitenzool voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Deze exclusieve Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive' wordt geleverd in een speciale gemerkte doos die de samenwerking benadrukt. Vier sets veters in zwart, olijf, wit en rood zijn inbegrepen, zodat je de sneaker moeiteloos kunt combineren met je favoriete outfits. Deze gewilde sneaker is ook verkrijgbaar in kinder en baby maten, zodat fans van alle leeftijden kunnen genieten van dit unieke ontwerp.

Mis de kans niet om je sneakercollectie uit te breiden met deze opvallende en veelzijdige Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive'. Houd onze blog in de gaten voor meer nieuws en updates over toekomstige samenwerkingen en releases.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive': Een gedurfde samenwerking met een uniek ontwerp - Sneaker Totaal
Terug naar blog