Het verhaal achter de Nike Run The Jewels x Dunk Low en High.

De langverwachte Run The Jewels x Nike SB Dunk High en Low sneakers zijn eindelijk onthuld met officiële beelden van Nike. Deze samenwerking tussen het Amerikaanse hiphopduo en het iconische sportmerk heeft geresulteerd in opvallende en unieke ontwerpen. De release van deze sneakers staat gepland op 20 april 2023, ter ere van de verjaardag van rapper Killer Mike, een van de leden van Run The Jewels.

Eerste beelden van de Run The Jewels x Nike SB Dunk High doken eind 2022 op, en nu, vijf maanden later, zijn de officiële beelden van zowel de High als de Low versies beschikbaar. Het hiphopduo, bestaande uit de in Brooklyn gevestigde rapper en producer El-P en de in Atlanta gevestigde rapper Killer Mike, bracht in 2020 hun meest recente album 'RTJ4' uit en kondigde onlangs een Amerikaanse tour aan. Deze samenwerking met Nike is hun eerste op het gebied van sneakers.

De Run The Jewels x Nike SB Dunk High heeft een opvallend ontwerp met een zwarte upper en roze, hairy overlays. Juwelen details zijn te vinden op de tong en het middenpaneel, terwijl het Nike-logo op de tong te zien is. De zwarte middenzool contrasteert mooi met de roze overlays, wat resulteert in een opvallend paar sneakers.

Aan de andere kant heeft de RTJ x Nike SB Dunk Low een helderblauwe kleur en is gemaakt van een combinatie van leer, suède en canvas materialen. De felroze Swoosh op het middenpaneel springt in het oog, terwijl gouden details op de tong en hiel voor extra flair zorgen. De doorschijnende, blauwe middenzool maakt het ontwerp compleet.

Zorg dat je de releasedatum van 20 april 2023 in de gaten houdt om de kans niet te missen om een van deze exclusieve Run The Jewels x Nike SB Dunk sneakers te bemachtigen. Bekijk hieronder de officiële beelden van de sneakers en bereid je voor op de release.

De Run The Jewels x Nike SB Dunk Low
De Run The Jewels x Nike SB Dunk High
Het verhaal achter de Nike Run The Jewels x Dunk Low en High. - Sneaker Totaal
Terug naar blog